AKTUELNO

Žestoko se posvađali.

Kada je Snežana Ilić dobila pitanje da li smatra da se većina zadrugara plaši Lepog Miće, nastala je opšta svađa između Marije Kulić i Lepog Miće. Sve je krenulo kada je Marija govorila Snežani da se plaši ovog cimera.

Foto: RTV Pink

Naime, Snežana je govorila kako ima pozitivno mišljenje o Lepom Mići, što se nije svidelo Mariji Kulić koja je počela da govori kako smatra da Snežana nije iskrena jer se plaši ovog zadrugara.

Svi se plaše i priklanjaju se ovom jarcu matorom, a ti (Snežana) da te ne bi napadao si dobra sa njim. Ti si gospođa i od tebe to ne priliči, to se od jarca očekuje. Svi se priklanjate Mići! - pričala je Marija.

Foto: RTV Pink

Gospođo Marija Kulić ja vas nisam sada spomenuo, ti si u mene zaljubljena! U mene si ti zaljubljena! Uvedite dva k*rca za Kulićke da ih dobro izj*bu! - vikao je Mića.
J*bi ti tvoju ćerku! - dobacila je Marija.
J*bem li ti familiju! Nag*zi se čm*rugo! Prasice, skini se slobodno! - nastavio je Mića.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića se zatim popeo na sto i nastavio sa vikom, u jednom momentu na ivici stola je završila i Miljana Kulić, a Marija Kulić je uspela da se posvađa sa Aleksandrom Subotić kojoj je spominjala majku Ljubu Pantović.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'