AKTUELNO

Nedavno je u pabu, gde često plače, videla urezano Slobino ime.

Pitanja gledalaca večeras je otvorila Luna Đogani, koja je dobila pitanje od publike najgledanijeg rijaliti programa, "Zadruge 2", kada će prekrižiti svoju romansu koju je imala sa Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni.

Foto: RTV Pink

Luna je izjavila da joj je teško i da je Sloba njena za sada najveća ljubav i da ne zna da li će se to promeniti, kao i da nije spremna za novu ljubav trenutno. Podsetimo, Luna često plače u "Zadruzi 2" i spominje Slobu, a nedavno je našla u pabu urezano pevačevo ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Da... Pre dve večeri je bio Aleksandrin rođendan i bila sam... Ja sam... Meni je pab najtužnije mesto! Tamo odem da budem sama, tamo mi je najmirnije i tamo sam videla na stolu da piše njegove ime. Slučajno sam videla. Počela sam da plačem. Nema šta ja tu sada da pričam neke gluposti, da se ponavaljam, ja sam to sto puta rekla da je to moja najbolnija priča i moja najveća ljubav - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je u nastavku rekla i da smatra za sebe da nije "jadnica" zato što spominje često svoju bivšu ljubav, već da tako pokazuje da je devojka koja ima puno ljubavi u sebi.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: SKRIVAO SE DA JE BIO U NJENOM STANU! Teodora i Anđelo viđeni ZAJEDNO, svi bruje o tome da su se POMIRILI! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'