AKTUELNO

Sada je razjasnila sve i objasnila zbog čega ima takav stav prema svom zetu.

Aleksandra Subotić, koja je prethodne noći u "Zadruzi" proslavila svoj rođendan dobila je, između ostalog, i pismo i tortu od majke Ljube Pantović. Kako je upravo Ljuba gostovala večeras kod Ognjena Amidžića u "Amidži šouu" voditelj ju je pitao kako se osećala dok je pisala to pismo i u kakvim je odnosima sa svojom ćerkom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sa Aleksandrom trenutno ne razgovaram, ali to ne znači da ja nisam majka i zato je upravo u onom pismu upozorena da prestane da omalovažava i da vređa instituciju koja se zove majka. To je nešto što treba da je najsvetije. I ja imam majku i niko nije čuo da ja pričam ovako ili onako o njoj. Ona je moja majka i ja ću svoje razmirice rešiti s njom. Aleksandra je udarila na to i to mnogo boli. Ona je povodljiva i trenutno je u stravičnom okruženju. Mislim na njenog kvazipartnera, šta god da je, uglavnom je lažov. Znači, ako su oni sposobni da lažu da je ona trudna i da je pobacila zbog druge devojke... Ja ne mogu da verujem da je to gluma bila - rekla je Ljuba.

Osim toga, ona je objasnila i kakvo mišljenje ima o Aleksandrinom partneru Davidu Dragojeviću, koji je bacio njeno pismo dok ga je čitao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: Marko Miljković PRED ULAZAK U ZADRUGU priznao koja mu se od zadrugarki DOPADA, ali i sa kojom je ranije IZLAZIO! (VIDEO)

- Ja od nje nisam dobila objašnjenje. Ja sam tog šar peja, tog zgužvanog, botoksiranog, prihvatila zato što se on sviđao mojoj ćerki, ali sam joj ukazivala na veliki broj stvari koje zbog ljubavi ona ne vidi. Sukob je počeo kad je ta ista osoba odlučila da omalovažava mene. Alo, momak, ima da te zgazim. Ja nisam s njim piškila u pesku, nisam brala kupus. Ako ništa drugo, mogao je da me poštuje kao majku svoje devojke - objasnila je ona.

Autor: V. T.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'