AKTUELNO

Morala je da razočara obožavaoce.

Nakon što su fotografije Severine Kojić na kojima je potpuno gola dospele u javnost, pevačica je otkazala nastup.

Svoje fanove o tome ona je obavestila putem Fejsbuka, a nastup je trebalo da bude održan večeras u jednom gradu u Nemačkoj.

Foto: Privatna arhiva

- Večerašnji nastup u klubu je odložen. Zahvaljujemo organizatorima u Nirnbergu i svima vama na razumevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebalo da bude prvi nastup Severine u Nirnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravno veče. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa - glasi saopštenje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Osim toga, oglasio se i njen menadžer Tomislav Petrović, koji tvrdi da je sve montaža.

- Kao i u slučaju od pre mesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže i u kojoj se ne biraju sredstva - tvrdi Petrović.

Foto: Instagram

Severina vodi nekoliko sudskih sporova s Milanom Popovićem (51), a na sudu su bili i zbog starateljstva nad šestogodišnjim sinom Aleksandrom. On je već ranije rekao da nema nikakve veze sa ovim fotografijama.

- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kog tačno partnera je gospodin Petrović mislio kad je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? - rekao je tad Popović i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ: OD MOZGANJA DOBILE GLAVOBOLJU: Plakaćete od smeha kad čujete kako su folkerke odgovarale na zagonetke! (VIDEO)

Foto: Printscreen

- Fotografije koje su objavljene su verojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014, kad smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom, pa smo imali potpuni prekid komunikacije i ja nisam mogao da imam ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mojega sina gola u kompromitirajućim pozama, te za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našega sina - izjavio je Popović.

Pink.rs

#Milan Popović

#Severina Kojić

'