AKTUELNO

Nadežda Biljić izdramila nakon što su joj nestale cigarete i hrana.

U ponedeljak popodne nakon kupovine Nadežda Biljić počela je da drami i da plače jer joj je neko ukrao hranu i cigarete. Biljićeva je lupala na kapiju, ali se i svađala sa Minom Vrbaški.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SE HVATALA ZA GLAVU I GRUDI: Sloba i Kija u ZADRUZI 2! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Posle svega pevačica je otišla u Rajski vrt gde je razgovarala sa Drvetom mudrosti koje je uspelo da smiri Nadeždu. Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je majku ove zadrugarke, Slavicu Biljić, kako bismo čuli njen komentar o svemu što se dogodilo.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Nije mi bilo svejedno. Duša mi se kidala, jer pošteni ispaštaju. Ona nikada nije krala, ima poštovanja prema starijima i kodekse ponašanja. Ne podržavam takve ljude koji kradu, koji nemaju meru u ponašanju, pričaju ružne reči i ponižavaju druge da bi sebe uzdigli. Svako nosi svoj krst. Nisu samo Nadi nestali hrana i cigarete - kaže Slavica Biljić za Pink.rs

Foto: RTV Pink

Osim problema koji je imala sa Minom, Nadeždu je povredilo i to što joj je Zlata Đurković rekla da ju je videla da je zapravo ona ukrala cigarete. Kako su izgledale te situacije tokom ponedeljka popodne, možete pogledati u video-prilozima ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Nadežda Biljić

#Slavica Biljić

'