AKTUELNO

Lepa voditeljka stalno dobija poruke nepristojnog sadržaja.

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, "Novo jutro - Dea i Sarapa", Dea Đurđević, bila je gošća Lava Pajkića u današnjem izdanju emisije "Kontravizija".

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je interesovalo da li Dea dobija raznorazne poruke od obožavatelja i kako na njih reaguje.

Stalno me kontaktiraju, preko mesindžera i Instagrama jer nemaju moj kontakt. I onda imaju ideje, pohvale, zamerke, i ja im odgovaram. Kad god imam vremena, ja odgovaram - rekla je Dea, a zatim dodala i da ima mnogo udvarača koji često umeju da budu nepristojni.

Foto: TvPink Printscreen

Ima udvarača koliko god hoćeš. Ima i onih koji su stvarno naporni, od "volim tvoja stopala", do ne znam ni ja čega. Sa njima se malo teže borim - istakla je Đurđevićeva.

Kao što je svima dobro poznato, Dea je u srećnoj vezi sa kolegom, Mladenom Mijatovićem, pa je Lav želeo da čuje i kako on reaguje kada voditeljka dobija poruke takve sadržine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSLE TOLIKO GODINA REŠILA DA RASKRINKA KOLEGINICU: Slavica Ćukteraš otkrila ŠOKANTNU TAJNU Tanje Savić: Evo kako je ostala bez PREBIJENE PARE! (FOTO)

On najviše uživa u tome, on je sav ponosan, to je baš lepo, svi vole njegovu devojku i svi su zaljubljeni u njegovu devojku. To je njemu sjajno - rekla je Đurđevićeva kroz osmeh.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Kontavizija" to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Dea Đurđević

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Mladen Mijatović

'