AKTUELNO

-Podržavajte decu kakva god da se rode- rekli su blizanci.

Lepi Mića je večeras na meri pitanja u toku ''Igre istine''. On je u više navrata podizao atmosferu postavljajući škakljiva pitanja jer su večeras ostali ukućani neinspirisani. Nakon što mu je Stanija Dobrojević postavila pitanje da li on smatra da ona u Zadruzi 2 može pobediti ako bude ono što jeste, bez konflikta, on se obratio Miki i Gibi Vasić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smatraš li da je normalno da sam se sa godinama promenila? Da li mogu da pobedim ako budem svoja ovde - upitala je Stanija Lepog Miću, a on je odgovorio:
U ovoj igri ne možeš tako, ovde ti nisi došla da budeš peta. Ne menja se karakter. Mi svi imamo u sebi dobro i zlo. Sve zavisi ko šta kome budi. Zlo je vaše zlo, dobro je vaše dobro. Primate sve tragično. Ja sam došao ovde da probudim sve najgore u vama - odgovorio je pevač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je igru nastavio i postavio pitanje kako Mika i Giba Vasić reaguju na tvrdnje zadrugara da su homoseksualci. Oni su ovog puta ustali rekli nešto što je oduševilo sve ukućane.

Razumem ja da sve vas iritira naša guza, naše vrckanje. Mi volimo žene. Naši roditelji nekada reaguju na to loše. Mi imamo hrabrost da kažemo, kada bi bili. Ali, mi nismo gej, volimo žene, samo se tako ponašamo. Oni bi nas podržavali da jesmo. Podržavajte decu kakva god da se rode, čovek mora da se pomiri sa tim kakav se rodi - rekli su blizanci i dobili gromoglasan aplauz.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Giba Vasić

#Mika Vasić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'