AKTUELNO

Ova vest pogodila je sve.

Poznati domaći glumac, Predrag Ejdus koji je ostavio veliki pečat u našoj kinematografiji, preminuo je danas u 72. godini života u Beogradu posle duge bolesti.

Ova tužna vest najteže je pala njegovoj supruzi Milici Ejdus, sa kojom je Predrag proveo poslednjih 40 godina.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ejdusova smrt potresla je i njegove kolege. Oni se opraštaju od glumačke legende porukama i fotografijama na društvenim mrežama, a bolne reči koje su glumci poslednji put uputili Predragu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U emotivnom sam šoku. Znao sam da je loše, ali sam se nadao da će uspeti. Sećam se kada smo igrali "Male tajne" i kada smo morali da pauziramo jer je bio na operaciji i oporavio se. Verovali smo i nadali se da će i ovoga puta biti tako.Baš mi je teško. Ejdus je bio veliki čovek i veliki glumac i iza sebe ostavio mnogo - rekao je glumac Miodrag Radonjić.

Od glumačke legende se oprostio i Tihomir Arsić "Mnogo sam ga voleo. To je jedino što u ovom trenutku mogu da kažem. Izgubili smo velikog glumca, profesora i čoveka".

Ejdusu je poslednji pozdrav uputio i mladi kolega Petar Benčina koji je sa glumačkim bardom delio scenu u ostvarenju "Kazanova protiv Don Žuana".

Foto: E-stock/Kosta Đorđević

Jedinstven, najistrajniji, neponovljivi... PECA... ostavljaš neizbrisav trag moj "Kazanova" - napisao je Benčina na svom profilu na društvenim mrežama.

Od Predraga se oprostio i Dragan Vujić Vujke emotivnom porukom koja tera suze na oči.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GALA PROSLAVA ZA NASLEDNIKA: Seka i Veljko proslavili sinu rođendan, EVO U ČEMU JE JAKOV UŽIVAO! (FOTO)

Večeras su Srbija, Beograd i glumački esnaf izgubili još jednu veličinu... Zbogom, maesto - napisao je Vujke.

Pink.rs

#Predrag Ejdus

'