AKTUELNO

Pevač rešio da pojasni stvari.

Domaći mediji i dalje bruje o ljubavi između mlade blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobodana Radanovića, a otkad je ponovo kročila na velelepno imanje ''Zadruge'' ona ne prestaje da misli na njega. Luna je uspela još jednom da zaintrigira javnost kada je danas Drvetu mudrosti otkrila da se pred njen ulazak u ''Zadrugu 2'' sastala sa Slobom, a tom prilikom on joj je poklonio krstić koji je, kako ona kaže, njena amajlija u rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

- Krstić sam dobila od Slobe da me čuva u "Zadruzi", stalno ga držim u rukama. To je nešto što me čuva ovde, to je moja amajlija. Zato sam ovde delimično mirna - rekla je danas Luna Drvetu mudrosti, a mi smo tim povodom kontaktirali Radanovića koji nam je otkrio da je on Đoganijevoj predao krstić koji su joj poslali njeni fanovi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da, ja sam joj dao taj krstić, a taj su joj krstić poslali njeni fanovi koji su bili na jednom od mojih nastupa. Ne vidim ništa loše u tome. Luna me je pitala da se vidimo pre nego što je ušla, rekla mi da bi joj to olakšalo boravak unutra i naravno da sam pristao - kaže Sloba za Pink.rs i otkriva kako je izgledao njegov susret sa Lunom pred njen ulazak u ''Zadrugu 2'':

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SASTALI SU SE PRED NJEN ULAZAK U 'ZADRUGU'! Sloba poklonio Luni vrednu stvar: TO JE MOJA AMAJLIJA!

- Sve je trajalo kratko, uz prisustvo njene drugarice, koja je čekala. Poželeo sam joj sreću i dao joj krstić i poželeo sam joj da joj on olakša boravak tamo - rekao je pevač za naš portal.

Autor: M. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'