AKTUELNO

Svoje mišljenje o najnovijim dešavanjima iznela je samo za portal Pink.rs.

Maneken Tomislav Panić je već na samom početku najgledanijeg rijalitija Zadruge 2 iznenadio javnost svojim pristupom i ophođenjem prema ostalim takmičarima. Iako je u prethodnoj sezoni svojim stavom i manirima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ovog puta je svima priredio nešto što niko nije očekivao.

On je odmah započeo rasprave sa pojedinim ukućanima, a ono što je šokiralo sve jeste njegov način obraćanja prema njima. Kako se u Beloj kući vodila polemika o Tominom ponašanju, njegova mama Jasmina Panić odlučila je da se oglasi i samo za Pink.rs otkrije šta iskreno misli o nagloj promeni koja je i nju zaprepastila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Mene je on baš iznenadio svojim ponašanjem. Malo me iznerviralo to kad je bio u zatvoru, ali to nije on, nego piće. Ja nisam bila u prilici da ga čujem da je ikada preda mnom tako opsovao ili da se vulgarno izražavao. To mi je bilo strašno - priznala je ona.

Toma je bio izložen raznoraznim neprijatnim situacijama zbog spekulacija o seksualnoj orijentaciji, a ni njegova mama nije ostala imuna na ove glasine. Ona je istakla da je zbog toga doživela veliki stres, ali je ipak sigurna u istinitost njegovih reči.

- Mislim da ga je Mina u većini slučajeva dobro isprovocirala. Meni je Toma rekao da ga je Mina zvala pre nego da uđe u Zadrugu. Mnogo me povredilo i to kad je ušao u studio i kad su ga napali za tog Bokija 13. On je od svoje 14. godine bio sa devojčicama. Kakvi muškarci, za mene je ovo veliki stres i šok i kad čujem da ga nazivaju gejem, to mi je katastrofa. Ja znam da je on veliki protivnik toga i stvarno ne mogu da razumem to. I što je najbitnije, kad je krenula ta priča o Bokiju, on je tada bio u Kini, tek se kasnije vratio u Srbiju. Ne znam kad je on to sve mogao da postigne. Nije da ga branim, ali to nema veze sa mozgom - uverena je Jasmina.

I priča o aferi ,,verenički prsten" i dalje intrigira javnost, a Jasmina je samo za naš portal priznala šta zaista misli o učesnici Dariji Stević, koju, kako ona tvrdi, nije upoznala iako je zadrugarka često spominje.

Foto: Privatna arhiva

- Meni je Toma ispričao sve kako je rekao na televiziji, tako je i bilo. Ona se njemu izvinila, ali Toma malo u vezi nje preteruje bez obzira na to što nije popio. On nju bocne, ona počne da histeriše i da vrišti. Mada, mislim da ona ima malo i psihički poremećaj. Ne razumem zašto ona u Zadruzi spominje da neće ništa zbog njegove mame, otkud ona mene zna? Kakve ja veze imam sa tim? Ne razumem, niti je poznajem niti ništa. Ja mislim da je ona i dalje zaljubljena u njega i uvek započne sa histerijom kad joj nešto kaže, to je moje mišljenje. Toma je meni rekao da se odmah raspitao i ko je i šta je, ali ne zbog finansija, boli njega uvo. On se raspituje, jer ona se hvalila nekim skupim kolima. Toma je takav godinama i kad mu je nešto bez veze on odmah proverava, takav je. Ima krug prijatleja gde može sve da proveri. Ja to znam... - ispričala je Penićeva mama, a onda je u nastavku progovorila i o dogovoru koji je Toma imao sa bivšom devojkom Minom Vrbaški.

- To je bila neka šala, oni su se tako dogovorili. Toma kad je izašao iz Zadruge rekao mi je: ,,Ma, kakva Mina, kakvo zaljubljivanje". Glupo je što pričam, ali to se vidi. Oni su za*ebanciju pravili, kao trebalo je da bude neka svadba sa Minom i Tomom i zato se taj prsten kupio. Toma je ostao u kontaktu sa Mininom majkom. On nju nikad nije uvredio, to je i ona sama rekla, bila je korektna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su Toma i Mina bili u kontaktu pre početka najgledanijeg rijalitija, on je ipak bio prvi na meti sa kojim je ona želela da izazove konflikt. Panićka je progovorila i o tome, vidno razočarana što je za potrebe rijalitija odmah započela igru sigurna da će izazvati burne reakcije.

- Koliko sam upućena, oni su se nešto čuli i ona mu se izvinila i rekla mu da neće ništa reći loše, jer je uvidela da je on bio fer prema njoj. Shvatila je da je pogrešila, a Dariji će da je*e mater. Mina je rekla da je poverovala Dariji, ispalo je da je Darija nju nešto slagala, a poverovala je u tu priču. Shvatila je da je lažov i da je uvidela neke stvari, za to se isto Tomi izvinjavala. I šta se desi, uđe u Zadrugu i svašta mu kaže opet - iznenađena je Tomina majka.

K.Ristić

#Tomislav Panić

'