AKTUELNO

On je optužio da je razmažena.

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u rijaliti "Zadruga 2" ušli kao srećno zaljubljen par, ali njih dvoje skoro svakodnevno imaju manje varnice koje im smetaju u njihovom odnosu.

Povodom toga, tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno pitanje je bilo upućeno Aleksandri.

Možeš li da pustiš Davida da radi šta hoće, jer je očigledno da te ne želi non-stop kraj sebe - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da pustim Davida da radi šta hoće i nikada ga neću pustiti da radi šta hoće, jer on ovde nije došao da radi šta hoće, već smo došli zajedno da zaradimo novac i ispunimo naš lični cilj - rekla je Aleksandra, a onda nastavila:
David je pre ovoga bio 4 meseca u Americi i vratio se kratko, odmah smo ušli u rijaliti. Ja se nisam dobro osećala ni kad je on bio u Americi, sada se privikavam na sve. Meni je ta Amerika teško pala, plakala sam svaki dan. Ja ne mogu da kažem da sam najstabilnija. Jesam emotivno poljuljana, ne kažem da sam uvek u prvu. Ja njega volim i patila sam mnogo dugo. Očekivala sam da će mi malo više pažnje pruži - pričala je Subotićka.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga i David se oglasio i rekao da je njegova devojka previše razmažena, ali ona nije ostala nedorečena ni za to.

Ne sviđa mi se što David sve moje postupke pere preko razmaženosti, ali ja Davida ne napadam bezazleno, ja hoću dozu poštovanja. Ako ja nešto ne radim, ne želim ni ti da radiš - rekla je za kraj Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BIĆU ZERININ POTRČKO DO KRAJA ŽIVOTA: Bane Čolak otvorio dušu pa priznao da Zerinu gleda kao KRALJICU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'