AKTUELNO

Priča je malo kompleksnija nego što je u početku delovalo.

Vladimir Tomović privukao je veliku pažnju javnosti učešćem u drugoj sezoni rijalitija "Zadruge" gde mu je odmah zapala za oko Stanija Dobrojević, sa kojom je uspeo da započne vezu posle mnogo udvaranja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ipak, iako je on u Zadruzi, o njemu se svašta piše i priča u javnosti, a jedna od stvari koje su mu pripisali jeste da je biseksualac, te da navodno postoje njegove prepiske sa Branislavom Radonjićem Brendonom, takođe učesnikom Zadruge, ali i da je slao fotografije na kojima je go jednom glumcu, što je obelodanila njegova devojka. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Vladimirovim drugom Bojanom kako bi razjasnili sve i saznali o čemu se tu zapravo radi:

Što se tiče Brendona, to je laž da se Vladimir dopisivao sa njim i to svi znaju. Kada je Brendon bio u drugom rijalitiju, on je i sam priznao da se nije dopisivao sa njim, te da su njegovi fanovi zapravo napravili tu prepisku. Kada se to desilo, ja sam zvao Vladinog brata i on mi je potvrdio to - rekao nam je Bojan i objasnio kakva je priča zapravo sa glumcem.
Devojka sa kojom je isplivala ta prepiska zapravo je Vladimirova bivša. Njih dvoje su bili zajedno neko vreme, a kada su raskinuli ona se smuvala sa tim glumcem. Posle toga je Vladimir njoj slao te slike na kojima je go, koje sada kruže po novinama, i onda ga je taj glumac zvao da ga pita da li je slao, on je priznao, poslao njemu te fotografije da utvrde da su one u pitanju i to je to - razjasnio je Bojan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su sada Vladimir i Stanija napokon započeli svoju romansu, nismo mogli a da ne upitamo Bojana da li misli da će oni potrajati, s obzirom na to da Dobrojevićeva često ima ispade ljubomore i besa.

Mislim da hoće, mislim da će on istrpeti sve jer se baš zaljubio. On je i pre ulaska u rijaliti pričao da mu se sviđa baš takva devojka. Izdržaće oni sve i ići do samog kraja - siguran je Vladimirov drug.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBEĆAVAO JE ŠOU, PRETIO I ISMEVAO SVE PRE ULASKA, A POKAZAO SE U POTPUNO DRUGAČIJEM SVETLU: Evo šta je Mirko Gavrić prvo uradio po izlasku iz Zadruge!

S obzirom na to da je Vladimir u poslednje vreme imao žestoke svađa sa Miljanom i Marijom Kulić, Vladimirov drug nam je rekao šta misli da je razlog tome:

Mislim da su one obe zaljubljene u njega, ili to ili je neka šifra, ne znam, uglavnom videćemo šta će biti sa njima - zaključio je Bojan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Branislav Radonić Brendon

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'