AKTUELNO

Pre dve večeri Slobi Radanoviću obijen je automobil.

Mladom pevaču i nekadašnjem učesniku "Pinkovih zvezda", Slobodanu Radanoviću neko je pre dve večeri obio automobil koji je bio parkiran na parkingu, zbog čega on nije mogao da se pojavi na zakazano televizijsko snimanje.

Sloba je pre dve večeri zatekao je otvorena vrata svog automobila zbog čega se odmah uspaničio misleći da su mu sve vredne stvari odneli lopovi.

Kada je došao i otvorio vrata, shvatio je da je sve na mestu osim jedne svtari. Lopovi su sa jednih vrata kola skinuli šrafove zbog čega vrata nisu mogla da se zatvore.

- Ništa nisu odneli. Fali mi samo tri šrafa na bravi automobila, ali automobil je bio pre toga otvoren. Zaboli su šrafciger u prozor i u bravu. Izgledalo je kao da su ga obili samo zbog tri šrafa - rekao je Slobodan za portal Pink.rs kom je nakon svega cela situacija smešna.

- Sve je na mestu bilo, jedino brava nije mogla da se zatvori. Nisam hteo da prijavljujem policiji jer mi ništa osim šrafova ne fali - kazao je Radanović i dodao:

- Odmah sam otišao kod majstora i rešio problem. Kada sam zatekao otvorena vrata od automobila, iznervirao sam se, ali kada sam shvatio da mi ništa vredno nisu odneli, bilo mi je lakše.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Slobodan Radanović

'