AKTUELNO

Nije izdržao, a da ne prokomentariše novi izgled Jovane Tomić Matore.

Iako važi mišljenje da se žene odlučuju na vizuelne promene onda kada nisu zadovoljne svojim emotivnim životom, kod bivše zadrugarke Jovane Tomić Matore je obrnuta situacija. Ona je, po svemu sudeći, nikad srećnija - i dalje je u skladnoj emotivnoj vezi sa Sanjom Stanković, koju je upoznala i zavolela u prvoj sezoni "Zadruge". Sa njom provodi svaki minut svog slobodnog vremena, trudi se da joj na sve načine ugodi i izmami osmeh, zbog čega je rešila da sa njom ruku pod ruku poseti jedan prestonički frizerski salon i načini ogromnu promenu.

Atraktivna plavuša rešila je da osveži svoju prepoznatljivu boju kose, koju je dodatno posvetlela, a isto je učinila i Matora, koja je svoju kratku crnu kosu rešila da prefarba u identičnu nijansu plave, koju ima njena emotivna partnerka.

Matora se novim izgledom pohvalila na društvenim mrežama, gde je usledio veliki broj pozitivnih komentara, a svoj sud dao je i modni stručnjak Saša Vidić!

Foto: Instagram

Iako je kreator poznat po svom oštrom jeziku i tome da svojim komentarima ne štedi javne ličnosti, ovaj put je bio više nego blagonaklon - adekvatnim emotikonima na Instagramu Matoroj je jasno stavio do znanja da mu se veoma dopada promena na koju se odlučila, zbog čega je bivša zadrugarka bila presrećna.

- "Ljubimo te, Sale" - bilo je sve što mu je Matora odgovorila.

D. T.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Saša Vidić

'