AKTUELNO

Očekivao je duži boravak.

Odlukom vaših glasova, bajker Dean Stejin večeras je napustio luksuzno imanje nadomak Beograda. Njega je u studiju sačekala devojka Mina koja nije krila oduševljenje što je baš on napustio "Zadrugu 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bajker je imao potrebu da podeli sa gledaocima drugu stranu pojedinih zadrugara. Naveo je cimere koji su ga iznenadili, ali i razlog zbog čega je jutros zaplakao.

Moj najjači utisak je da sam upoznao divne ljude. Mali broj divnih ljudi, ali svaki od njih ima dobro u sebi. Najbolji su Lepi Mića i Zorica Marković, zbog toga sam zaplakao, Bojan Gaćeša i Aleksandra i David. Da ne bude da se shvati pogrešno, nisam ja išao da sa svima budem dobar. Svima sam pružio svoju pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa Savom imala nešto, pre. Onda je u jednom momentu prolazila Marijana i legla je u krevet pored Adama. Nisam smatrao da će doći do toga, i ja sam joj prišao i rekao joj da ne radi to. Sa mnom možeš da se družiš jer sam ja zauzet, svi su to znali. Nikada u životu ne bih uradio to svojoj devojci. Meni je to najlakše, ali neću da za nekoliko minuta izgubim ono nešto najlepše što imam sa njom - rekao je Stejin o Marijani Zonjić, nakon čega je dobio aplauz publike u studiju zbog onoga što je rekao o svojoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, u jednu ruku mi je drago što sam sa svojom devojkom sada. Samo sam gledao da sve ispoštujem, ali vidite da se to nije isplatilo - požalio se na svoj kratak boravak u Zadruzi.
Meni je mnogo drago što sam spojio Bojana i Olju, nije mi baš drago što sam ih i mirio dan kasnije, ali eto - rekao je Stejin o odnosu njegovog prijatelja Bojana i Olje.

Foto: TvPink Printscreen

Iznenađeni smo vešću da je bila sa oženjenim muškarcem. Opasna je ona - rekao je Dean o Dorotei Jovanović.

Pogledajte kako je tekao razgovor između njih u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dean Stejin

'