AKTUELNO

Svi očekuju taj susret.

Bivša zadrugarka prve sezone ''Zadruge'', Luna Đogani je odlučila da ponovo kroči na velelepno imanje i javnosti pokaže drugu stranu njene ličnosti u odnosu na onu koju je pokazala kad je ušla u vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva je prekinula vezu pri kraju prve sezone rijalitija, ali nakon izlaska nije ostavila odnos sa pevačem usled čega je Luna kao slobodna devojka uživala u mesecima slobode pred ponovni ulazak u ''Zadrugu 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša Moskva koja je javno stala uz Lunu je i njena velika podrška i često razgovaraju na temu ljubavnog trougla koji je uzdrmao Srbiju, ali i region. Luna joj se požalila da joj je teško da gleda prostorije u kojima je provela više od 9 meseci sa pevačem, ali i to da sve mora da izdži.

To je isto kad se zaljubiš, koliko tebi treba vremena da se navikneš - rekla je Nataša Moskvi, na šta je Luna dodala:

Pročitajte više: ODUSTAO OD ISTERIVANJA PRAVDE: Zadrugar razočaran otkrio ZAŠTO JE PRVA GRUPA ODNELA TITULU POBEDNIKA! (VIDEO)

Meni je bolje ovde, ali ipak ovo okruženje me malo baca u nostalgiju - rekla je Luna i nastavila:
Ipak smo bili tu devet meseci - rekla je Luna nakon čega je Moskva rekla da je brine kako će svi oni reagovati kada on uđe u peva na nekoj od žurki koju Veliki Šef bude priredio zadrugarima.

Pogledajte kako je tekao njihov razgovor u video-snimku ispod.

I. R.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'