AKTUELNO

Nije mogla da sakrije to.

Anastasija Ražnatović, ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović krenula je stopama svoje majke sa samo dvadeset godina. Kako je njena nova pesma ,,Savršen par" doživela veliki uspon gde na Jutjubu broji milionske preglede, mlada pevačica se priprema da svoje fanove iznenadi još jednom pesmom koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Iako je svesna šta sve podrazumeva karijera uključujući i mnogobrojna odricanja iz svog privatnog života, Anastasija je ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila da šta će joj od svega najteže pasti.

Foto: Printscreen Youtube

Kad god želite da napravite neku veliku stvar, odricanje je neminovno. Svesna sam da se automatski odričem svoje privatnosti i da neću moći da izbegnem novinare kada me nešto pitaju, naročito kada je u pitanju moj ljubavni život. Ja sam sve to prošla kroz maminu karijeru, ali ja sam u to upućena i ništa to nije novo. Najteže mi pada kada neko hoće da zaviri u moju intimu - rekla je Anastasija za Pink.rs.

Pored toga, ona je u svojim tinejdžerskim danima morala da stavi tačku i na noćni provod i samim tim pokazala koliko je bitan karatker i odgovornost da bi se u životu postigli veliki ciljevi.

Foto: Printscreen Youtube

Imam dosta obaveza i gledam da se tome maksimalno posvetim. Sada nešto i ne stižem da izlazim i to me više iskreno i ne privlači. Sada sam počela da radim i ne mogu sve da postignem - priznala je Ražnatovićeva.

S obzirom na to da joj je porodica neizmerno najveća podrška u svemu, zavirili smo i u njene prijateljske odnose, a ona je iskreno potvrdila da među njima ne postoji sujeta.

Foto: Pink.rs

Svi najbliži prijatelji su ustvari oni koji su pravi. Oni su tu već godinama unazad i zaista ne sumnjam u njih. Ja imam mali krug prijatelja, ja uvek znam na čemu sam sa svakim i znam od koga mogu šta da očekujem - otkrila je Anastasija za naš portal.

K. Ristić

#Anastasija Ražnatović

'