AKTUELNO

Pojedini posetioci sinoćnjeg koncerta nisu znali da Jelena uživa u druženju sa folk pevačicom, ali i u njenoj muzici.

Sinoć je na letnjoj pozornici "Topčiderca" folk pevačica Ilda Šaulić svojim prvim solističkim koncertom na veličanstven način obeležila prvih deset godina svoje muzičke karijere.

Foto: TvPink Printscreen

Plavokosa pevačica zablistala je u glamuroznoj toaleti koja je bez daha ostavila sve prisutne i uživo otpevala svoje hitove u kojima je iz prvih redova uživao njen otac Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Ilda je jedna divna dama, borac veliki i sve ono što joj se dešava - zaista i zaslužuje. Ona u ovom poslu ima hendikep, što je ćerka neprikosnovenog pevača na ovim prostorima, a uspela je da se izbori za svoje mesto, za svoj status. To je uspeh, ja joj čestitam.

Ildu su podržale brojne kolege i prijatelji među kojima su, takođe, bili Katarina Grujić, Bojan Vasković, Dara Bubamara, Marina Visković, Mirka Vasiljević, voditeljka "Svitanja" Dajana Paunović, sa kojom je pre nekoliko godina snimila duet, kao i pop pevačica Jelena Tomašević, čiji je dolazak pojedince iznenadio, budući da nisu znali da se njih dve druže.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo se upoznale preko naših zajedničkih prijatelja, Miloša Nadaždina i Dušana Lazića. Dugi niz godina se poznajemo i sve najbolje o njoj mogu reći, zaista, o njoj, kao čoveku i kao umetniku. Jedna prava dama, u pravom smislu te reči - podržala je Jelena svoju dragu koleginicu. Inače, Ilda je, takođe, Tomaševićku iz prvih redova bodrila na njenom muzičkom spektaklu održanom u centru "Sava" u oktobru 2016. godine.

Šta su o Ildi rekle njene kolege, ali i kakve su njene impresije bile posle koncerta pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

- Ona je to sve sama i radila i gradila svoju karijeru koja je izuzetna, bez moje neke velike pomoći, verovali ili ne. Izuzetno je visprena, sposobna, ja tu nisam imao Bog zna kakvog udela - pohvalio se ponosni otac, koji je sinoć imao priliku da sa ćerkom deli binu, samo reči hvale imala je i njihova koleginica i porodična prijateljica Snežana Đurišić.

Pink.rs

#Bojan Vasković

#Dajana Paunović

#Dara Bubamara

#Ilda Šaulić

#Jelena Tomašević

#Katarina Grujić

#Marina Visković

#Šaban Šaulić

'