AKTUELNO

Uprkos tome što su završili učešće u najpopularnijem šou-programu za decu, učesnici "Pinkovih zvezdica" nastavili su da se redovno viđaju i druže.

Najtalentovaniji tinejdžeri iz regiona koji su stekli veliku popularnost i sklopili prijateljstva u "Pinkovim zvezdicama", najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, za svoj novi susret imali su sjajan povod.

Naime, tinejdž-zvezde snimile su zajedničku novogodišnju pesmu kojom će tokom predstojećih praznika obradovati svoje brojne fanove, a danas su se okupili u zgradi Pink televizije kako bi ekranizovali svoj novogodišnji hit.

Foto: Pink.rs

Pauzu tokom snimanja iskoristili su da odu na zajednički ručak, gde su uživali u ukusnoj hrani, ali i zanimljivim dogodovštinama tokom kojih su sumirali sve ono što im se desilo od njihovog poslednjeg okupljanja.

Foto: Pink.rs

Dok su devojčice uživale u ženskim razgovorima, muški deo ekipe ludo se provodio u restoranu - zajedničkom ručku prisustvovali su Mateja Vukašinović, Igor Lazarević, Veljko Čačić, Jovan Aleksić, David Radosavljević i Uroš Stanković, koji su bili nestrpljivi da sačekaju glavno jelo, već su odmah pohrlili za ukusnim vitaminskim salatama.

Foto: Pink.rs

Nakon što su ručali i proćaskali o aktuelnostima iz njihovih uzbudljivih života, talentovani dečaci pridružili su se ostatku ekipe  kako bi završili snimanje ...

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'