AKTUELNO

Ona smatra da je on zavarao svojom ćutljivošću.

Dorotea Jovanović je tokom prethodne večeri ušla u žestoku raspravu sa Lunom Đogani i to sve zbog  Adama Đoganija. Naime, blogerka je zamerila lepoj plavuši što je rekla da je njen brat zamara, pa je pokušala da stane u njegovu odbranu, ali se svađa otrgla kontroli.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se završila "Pitanja gledalaca" Dorotea je o ovome otvoreno porazgovarala sa Tomislavom Panićem i iznela mu iskreno mišljenje o mladom Đoganiju.

Ne mogu da pričam sa ljudima koji ne znaju za dijalog. Njega ne bi videli da nije bilo mene. Nije ni fizički privlačan, ni karakterno. Ne bi ništa bilo što bi ga istaklo. On je poznat samo po tome što je brat Lune Đogani, a ona se istakla tako što je ukrala tuđeg muža, a onda likovala. On ne bi znao da bekne da nije bilo mene. Zavarao me je svojom ćutljivošću. Dovoljno dugo je prošlo da shvatiš neke stvari. Ćutljivost je isključivo odlika straha i zlobe. Njegova sujeta je jača od svega. Bezobrazan je. On nije jak na rečima, nije jak ni na rukama. On kao i Damir, može samo da puca niske udarce - pričala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZABALAVI KAD JE VIDI! Bora svima priznao koja zadrugarka mu se dopada: ONA JE PRAVI HODAJUĆI SE*S! (VIDEO)

Toma ju je pažljivo slušao i nije se preterano upuštao u komentarisanje, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dorotea Jovanović

#Tomislav Panić

'