AKTUELNO

On joj smireno odgovarao.

Voditeljka Dušica Jakovljević je tokom prethodne večeri bila gost u Beloj kući i tom pročitala jedno od pitanja koje je uputio gledalac Mariji Kulić, a ono se ticalo toga ko je najviše nervira i koga bi posla u onaj tamo zatvor do kraja rijaltija.

Marija je poznata po britkom jeziku, pa je bez pardona odgovorila ovom gledaocu, a potom je došlo do žestoke svađe između nje i Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Videlo se ko mene najviše nervira. Odreagovala sam onako kako ne treba u rijalitiju, ponela sam se onako kako ne treba jedna žena da se ponaša. To je Mića. Niko me nije toliko iznervirao sem njega. Ja bih ga poslala na drugo mesto, zatvor je manje. Ni trunčicu mi ne bi bilo žao da vreme provede u zatvoru - rekla je Kulićeva i dodala da ga mrzi.
Ljudi kad ih pojede mržnja gube razum. Ja nju nasuprot obožavam i volim - rekao je smireno Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da Marija ne može Mići da oprosti što on ima "pogan jezik", kada je donekle nepromišljeno opsovao njenu ćerku tokom jedne od njihovih prethodnih rasprava.

Velika je razlika kada ti neko dođe u kuću, da razgovara sa tobom i tvojim mužem i posle toga i pred tobom i tom majkom i kao naš prijatelj... Ne može prijatelj da prijateljici psuje ćerku u usta. To dobar čovek ne može da bude - rekla je iznervirano Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LUNA U KLINČU SA DOROTEOM ZBOG ADAMA! Pokušala je da odbrani svog brata, a onda joj je ona poručila: NEMOJ DA MU GLUMIŠ TELOHRANITELJA! (VIDEO)

Kako se završila njihova rasprava, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'