AKTUELNO

Đoganijeva je pokušala da urazumi mlađeg brata, a onda je krenulo sve po zlu.

Tokom prethodne večeri zadrugari su po prvi put u ovoj sezoni rijalitija "Zadruga 2" odgovarali na pitanja milionskog auditorijuma koji pomno prati dešavanja u Beloj kući. Jedno od ovih pitanja je izazvalo veliku pometnju između Lune Đogani i Dorotee Jovanović.

Naime, blogerki je zasmetalo što je Dorotea rekla da joj Adam "crpi energiju", pa je pokušala da ga urazumi i time indirektno prozvala plavušu, a ona joj je žestoko odbrusila.

Šta te ne zanima, ona te ponižava i govori. Ona ustane i kaže da ti nju zamaraš. Ti tu kažeš: "To je to, i sedneš". Reci brate svoje mišljenje. Radi šta hoćeš - pričala je Luna Adamu, na šta se odman nadovezala i Dorotea:

Foto: TvPink Printscreen

Luna, ne ponižavam ga, idi tamo ismevaj se svom ormanu. Navikla si da praviš drugim ljudima haos u životu, pošto ti nisi nekog dobrog povredila. Ne mešaj se, nemoj da mu glumiš telohranitelja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ne možeš da kažeš da on tebe zamara. Devojko, saberi se. Ja se tebi nisam obratila - povisila je ton Luna.

Pročitajte još: DO JUČE SU BILI NAJBOLJI DRUGARI, a sada su DVA STRANCA! DOROTEA pred svima PORUČILA Adamu: ON MI CRPI ENERGIJU! (VIDEO)

Adam se povukao iz dnevne sobe, a ove dve plavuše nastavile su žestoku svađu. Pale su teške reči, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Foto:

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

'