AKTUELNO

Oni će se provoditi na najpopularnijem srpskom skijalištu.

Na predstojećem, drugom po redu Music week festivalu najveće regionalne muzičke zvezde okupiće se upravo na Kopaoniku. Među izvođačima su najzvučnija imena kada je domaća muzička scena u pitanju, pa će tako publiku na Kopaoniku zabavljati Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandar Cvetković i "Tropico band", Aca Lukas i Toni Cetinski.

Foto: undefined

Foto: Printscreen Youtube

Nastupi Cece Ražnatović, Tonija Cetinjskog, Ace Lukasa i Tropico benda održaće se u luksuznoj dvorani hotela Grand.

Atmosfera sa prošlogodišnjeg Music week-a se dugo prepričavala, a s obzirom na to ko će ove godine zabavljati publiku, sasvim je sigurno da će ovo biti događaj za pamćenje. Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine.

Foto: Promo

Poznato je da je Kopaonik jedno od omiljenih skijališta kod zvezda sa domaće javne scene, pa će sasvim sigurno mnogi od njih svoj odmor provesti upravo na ovoj planini. U okviru Music week festivala, od 9. do 18. marta 2017. očekuju nas četiri velika koncerta Svetlane Cece Ražnatović, Tonija Cetinskog​, Ace Lukasa​ i Tropiko benda.

Foto: Promo

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine.

Autor: J. V.

#Aca Lukas

#Aleksandar Cvetković Sale

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Toni Cetinski

'