AKTUELNO

Jedva je preživela.

Rada Vasić je poznata po frazama koje koristi tokom svakodnevnog izlaganja. Međutim, Rada nije bila zainteresovana za šalu kada je odlučila da zadrugarima sa kojima je odmarala ispriča situaciju u kojoj je jedva ostala živa. Reč je o stomatološkoj intervenciji koja je njenog muža i nju vrlo namučila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sećam se da smo jeli pečenje, ja sam naravno uzela čačkalicu i ona se zaglavila. Ja kako sam htela da izvadim, uzmem drugi i guram da izvadim taj deo i ja polomim zub. Tad me to nije bolelo, ali sam otišla do doktora da mi izvadi to... - rekla je Rada dok su ostali pažljivo slušali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene nije bolelo, htela sam da vadim to, a on je hteo da popravi, bolje doktor zna od mene - rekla je i nastavila da priča:
Kaže on, ja ne mogu ovo da uradim, moraš da ideš kod drugog doktora da središ to, operaciju da imaš. Celu noć nisam spavala. Sutra smo otišli kod privatnika i nijedan nije smeo da dira, već su nas slali da se vratimo kod tog što mi je to dirao - govorila je Rada, dok su Nadežda i Marija ostale u šoku.

Situacija je bila toliko opasna da doktor nije hteo da naplati svoje usluge jer je njegova glavna briga bila da Rada ostane živa.

Ništa nije naplatio. On se plašio da ćeš umreti, rekao je da je samo čekao smrt, mislio je da joj ne može pomoći - završio je Rade, dok je Rada klimala glavom.

Kako je izgledao razgovor izmežu zadrugara pogledajte u video-snimku ispod.

I. R.

#Nadežda Biljić

#Rada Vasić

#Rade Vasić

'