AKTUELNO

Kreatorka je rešila da uoči završetka 2016. godine preispita sve svoje postupke i događaje u proteklom periodu.

Tekuća godina se polako približava kraju - ostalo je još samo nekoliko dana do nove 2017. godine, zbog čega širom sveta vlada praznična euforija, a mnogi poslednje dane decembra koriste za sumiranje svojih životnih uspeha, problema i lekcija koje su naučili u 2016.

Kreatorka Marijana Mateus ovih dana preispituje sve ono što joj se desilo proteklih meseci, pa je rešila da pozove sve svoje pratioce na društvenim mrežama da slede njen primer.

S obzirom na to da smo ušli u poslednju nedelju 2016. godine, ohrabrujem vas da razmislite o godini koja je za vama, o događajima koji su obeležili vaše živote i uspomenama koje će trajati još mnogo godina. Zahvalna sam na svim lekcijama u ovoj godini i unapred se radujem novim - napisala je Marijana u opisu fotografije na kojoj je nasmejana, kao i uvek.

Budući da je tokom sumiranja svih važnih stvari u godini koja je na izmaku bila srećna i nasmejana, nema sumnje da je bivša supruga Lotara Mateusa prezadovoljna svim onim što joj se proteklih meseci dešavalo.

Auto: D. Tanasijević

#Kreatorka

#Marijana Mateus

#Nova godina

#Praznik

'