AKTUELNO

Aleksandar Živanović, Pinkova zvezda i bivši učesnik Farme, svojim objavama na Instagramu mami uzdahe devojaka, a ponekad cititra i poznate mudrolije.

Aca Živanović, uspešni mladi pevač, osim dobrog glasa, poseduje lepotu i šarm, na koju ni naše poznate dame nisu uspele da ostanu imune.

Iako na svoj Instagram profil najčešće postavlja selfije ili fotografije motora, čiji je veliki fan, ali nekad zna da iznenadi svoje pratioce tako što okači na stori neku tekstualnu poruku, tačnije motivacionu, kao što je i sad bio slučaj.

Dok je bio na Farmi, započeo je vezu sa cimerkom Tamarom Đurić. Ta veza nije opstala nakon rijalitija, ali Aci nije bio problem da opet osvoji srce jedne od rijaliti učesnica, te su ga povezivali i sa Anom Korać, koja je priznala da joj se on dopada, ali nije poznato da li su oni imali nešto po njenom izlasku iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

- Prestanite tražiti sreću tamo gde ste je izgubili - piše u okviru fotografije koju je objavio, a kome je ovo posvećeno i da li se odnosi na jednu od dve gorepomenute devojke ostaje da vidimo.

Autor: K.G.

#Aca Živanović

'