AKTUELNO

Pevačica i njen izabranik verili su se u Švajcarskoj pre nekoliko dana, a sledeći korak je svadba.

Pevačica Goga Sekulić i njen 15 godina mlađi izabranik, sportista Uroš Domanović pre nekoliko dana uspeli su da zavaraju javnost jednom fotografijom zbog koje je kao bomba odjeknula vest da je pevačica stala na ludi kamen.

Međutim, istina je malo drugačija. Goga i Uroš su se verili 21. decembra u Cirihu u intimnoj atmosferi, a svadba će biti, kako pevačica kaže, najverovatnije u 2017. godini.

Uroš i ja smo se konačno verili. Veoma sam uzbuđena i srećna zbog toga, a svadba je svakako sledeći korak koji planiramo. Venčanje će verovatno biti baš u 2017. godini – rekla je Goga za Pink.rs.

Pevačicu verenik neprestano obasipa sitnim znacima pažnje, a pomaže joj oko svih kućnih poslova. Ovog puta, Gogu je Uroš iznenadio novogodišnjom jelkom koju je sam okitio, što je pevačicu oduševilo.

Foto: Privatna arhiva

- Moram da priznam da nisam očekivala da će me Uroš tako iznenaditi. Odlagala sam kićenje jelke, a ovih dana zbog veridbe nismo stigli, pa je on iskoristio priliku dok sam ja spavala i okitio ju je. Veoma mi se dopada kako je to uradio – kaže Sekulićeva kroz osmeh za naš portal.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Goga će Novu godinu dočekati radno, na nastupu, kao i reprizu, međutim Božić je rezervisan samo za Uroša, a pevačica je za naš portal otkrila kako će izgledati ovaj praznik u njihovom domu.

Božić je dan za odmor i za nas dvoje. Nisam planirala nigde da nastupam, već želim da ujutru sa Urošem odem u crkvu, a onda da mu napravim ručak u kojem ćemo uživati u našem domu – kaže Goga.

Foto: Instagram

Pevačica je nedavno za Pink.rs otkrila da Uroš i ona ne žele ništa da planiraju, ali i da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke.

Oboje smo takvi da ništa ne želimo da planiramo. Želimo da postanemo roditelji i radimo na tome, ali kad se desi, desiće se. Volela bih dečaka i devojčicu za početak, najbolje bi bilo da budu blizanci - rekla je buduća gospođa Domanović.

Veridba posle šest meseci veze

Pevačica i sportista verili su se nakon samo šest meseci zabavljanja koje je počelo zahvaljujući slučajnom susretu. Goga je Uroša upoznala na aerodromu, a nekoliko meseci posle toga otpočeli su i zajednički život u Cirihu u njegovom stanu.

Autor: M. K.

#Goga Sekulić

#Jelka

#Uroš Domanović

#Veridba

#verenik

'