AKTUELNO

Javne ličnosti iskoristile su priliku da svim katolicima čestitaju ovaj radostan praznik.

Katolici najveći hrišćanski praznik, Božić, proslavljaju 25. decembra, dok hrišćani pravoslavne veroispovesti ovaj praznik proslavljaju dve nedelje kasnije, 7. januara.

Neke poznate ličnosti odlučile su da svim vernicima čestitaju ovaj praznik.

Prva je to uradila Seka Aleksić, koja je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju na kojoj sedi za prazničnom trpezom, a u opisu je čestitala ovaj praznik.

Svim ljudima katoličke veroispovesti, koji danas slave Božić, želim sve najlepše od srca. Živeli - napisala je novopečena mama.

Osim nje, i sveže udata Goga Sekulić, koja praznike provodi u Cirihu, obratila se svim vernicima katoličke veroispovesti.

Srećan Božić svima koji danas slave! U zdravlju proslavili - stoji u opisu fotografije na kojoj Goga pozira u kratkom bademantilu pored okićene jelke.

Osim toga, Goga je objavila i fotografiju na kojoj njen, sada već suprug, Uroš Domanović, kiti jelku.

Hrvatska pevačica Nina Badrić, koja ovaj praznik i proslavlja, odlučila je da ga čestita snimkom na kom peva pesmu "Note to God".

I proslavljena srpska atletičarka, Ivana Španović, iskoristila je priliku da čestita svim katolicima najradosniji praznik.

Ostanite fit tokom praznika i u 2017. godinu uđite kao najbolja verzija sebe. I da, Srećan Božić dragi ljudi - napisala je atletičarka.

Autor: M. Đurović

#Goga Sekulić

#Ivana Španović

#Nina Badrić

#Seka Aleksić

'