AKTUELNO

Neće da vodi tuđe ratove i bitke.

U današnjem izdanju autorske emisije Lava Pajkića "Kontravizija" gost je Mirko Gavrić, koji je od četvrtka učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge".

Svima je dobro poznato da je on porodični prijatelj porodice Lune Đogani i dugogodišnji saradnik njene majke, Anabele Atijas, međutim, kako je naveo, u rijalitiju ne želi da "čuva leđa" modnoj blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Ne samo prema Luni, ja ću sigurno biti zaštitnički orijetisan prema svim damama u kući. Ja sam neko ko poštuje žene i biću zaštitnički nastrojen kada je istina u pitanju. Ne ulazim tamo da bih vodio tuđe ratove, ulazim da pričam svoju priču, posle toliko godina verovatno sam skrenuo s pameti s obzirom na to da ulazim tamo da me snimaju kamere 24 sata dnevno. Neću tamo biti ničiji telohranitelj, ja sam tamo Mirko Gavrić i borim se za svoje mesto, pričam svoju priču. Svaka dama koja mi se obrati za pomoć i savet, ja ću biti tu, samo moraju biti spremne da čuju istinu - rekao je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NASTALA OPŠTA POMETNJA! Veliki šef proglasio pobednika, ZADRUGARI SE RASTRČALI PO IMANJU, UPALI U PRODAVNICU I OROBILI JE! (VIDEO)

Da li će se Mirkovoj supruzi, Dragani Rakčević, svideti ove izjave i to što će se, kako je rekao, uvek naći devojkama u rijalitiju, videćemo vrlo brzo.

R. L.

#Kontravizija

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

'