AKTUELNO

Pobednica prоšlog serijala najgledanijeg rijalitija u regionu, 'Zadruge', svojom novom pesmom ušla je u najuticajnije izvođače na Jutjubu.

Kristina Kija Kockar, poznatija kao pobednica prethodnog serijala najgledanijeg rijalitija "Zadruga", izbacila je novu pesmu "Potpis", čiju premijeru ste imali prilike da vidite na otvaranju "Zadruge 2", kao i spot za istu.

Foto: Screenshot Youtube/ FM Play

Kao što znate ona je prvu pesmu nakon završetka rijalitija snimila u duetu sa Ministarkama, a ovom prilikom se odlučila za sopstveni prvenac, koji će sama izvoditi.

Tokom leta je radila punom parom, kako po Crnogorskom primorju, tako i po inostranstvu, ali izdvojila je vreme da odabere i snimi novu pesmu, čiji će izvođač biti upravo ona sama. Svoju publiku obaveštavala je putem društvenih mreža o izlasku nove pesme, te su svi željno iščekivali 6. Septembar, kada će početi novi serijala "Zadruge 2" i gde će prvi put biti prikazan spot za njenu novu pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je pobrala sve simpatije i pohvale sa prvom pesmom, njena nova pesma "Potpis" za samo tri dana uspela je da postane broj 1 u trendingu na Jutjubu.

Ali njena pesma nije prva samo u Srbiji, nego i u regionu, u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji, pa se svim svojim fanovima i celoj ekipi zahvalila u okviru objave na Instagramu.

Foto: Instagram

- Ova pesma je bila od srca i premašila je sva očekivanja jer je to balada i ovakav uspeh da se postigne, zajedno sa trendingom i pregledima, nemam reči - piše u okviru njenog storija.

Ako ćemo suditi po uspehu koji je postigla za neverovatno kratak period sa pesmom koju je snimila sa Ministarkama, onda očekujemo još veći uspeh sa "Potpisom".

Autor: K.G.

#Kristina Kockar

#Pesma

'