AKTUELNO

Obraza nemaš i onda tvoja devojka širi krila - rekla je Nadežda

U toku je emisija "Pitanje novinara" i zadrugari rijalitija koji preti da obori sve rekorde gledanosti "Zadruga 2" odgovaraće na pitanja koja postavljaju novinari i otkriti svoje najveće tajne, kao i pojasniti međusobne sukobe.

Novinarka Natalija Atanacković upitala je pevačicu Nadeždu Biljić da pojasni odnos nje i zadrugara Čolak Baneta, s obzirom na to da su u predhodnoj sezoni Zadruge bili u ljubavnoj vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne znam o kome to pričate. To je jedna moja ružna prošlost koju ja želim da zaboravim. On je jedna nebitna osoba u mom životu - rekla je Nadežda.
Obraza nemaš i onda tvoja devojka širi krila. Meni nije jasno šta je problem i ja njemu ništa ružno nisam rekla dok on nije počeo da glumi ludilo - rekla je pevačica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zatim je Bane iznerirano ustao i rekao kako ona njega uvek pominje, a on nju ne želi, a potom poručio Nadeždi zbog čega je pristao da bude sa njom.

Ona je mene prva pomenula za stolom, ne ja nju. Ona mene ne zanima u životu. Ja nju nikada nigde ne bih primetio da ona nije pristala da bude devojka za noć - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nekulturo jedna - odgovrila mu je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Molila si me da idemo u tuš kabinu i imamo odnose - rekao je Bane.
To nije tačno. Molio si me da ti donesem peškir i to je to - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Celu svađu dvoje zadrugara pogledajte u sledećem video-prilogu.

K. K.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Svađa

'