AKTUELNO

Konačno su progovorili.

Pevačica Zorica Marković i producent Mirko Gavrić su pre početka druge sezone impozantnog rijalitija "Zadruge 2" ušli u konflikt u emisiji "Zadruga - Narod pita" u toku koje su izrekli žučne uvrede jedno drugom koje mnogima i dalje odzvanjaju u ušima.

Foto: YouTube screenshot

Ovog jutra su tokom ispijanja jutarnje kafe konačno imali priliku da otvoreno porazgovaraju o celoj situaciji. Mirko je svoje izlaganje započeo tako što je rekao da vrlo dobro zna kako funkcioniše rijaliti igra, a osvrnuo se na to što je u prethodnoj sezoni rijalitija pominjan u okviru ljubavnog trougla "Luna - Sloba - Kija".

Mene je život naučio da pomognem i da posle dobijem packu u glavu. Ja odlično razumem kakva je ovo priča jer sam učestvovao u njenom stvaranju - rekao je Mirko na šta se Zorica nadovezala:

Foto: YouTube screenshot

Pročitaj više: USPOMENE NAVIRU! Luna ZAJECALA zbog PESME koju joj je Sloba pevao, Lazar je PRILJUBIO UZ SEBE I TEŠIO! (VIDEO)

Ti u celoj priči uopšte nisi bio bitan. Pet, šest meseci su te svi spominjali. Oni su te vrteli ovde. Pitala sam ih zašto pominju čoveka toliko - iznervirano je rekla Zorica.
Svi su očekivali da ću medijski da reagujem i da pomognem da cela ta priča uspe....O meni se priča, ja sam nemoćan, vi ste svi na najmoćnijem mediju 24 sata i spominje se moje ime. Nije trebalo da budeš u toj vreći zato što me znaš - rekao je Mirko.

Foto: YouTube screenshot

U njihov razgovor se umešala Nadežda Biljić, koja je pokušala da iznese svoje mišljenje, a kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

I. R.

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'