AKTUELNO

Rade ju je sprečio da ubije njegovu ljubavnicu.

Nova sezona ''Zadruge 2'' već sa sobom nosi pregršt novina, promena koje se tiču enterijera i eksterijera, a jedna od novosti jeste učešće cele porodice koji će biti ravnopravni učesnici rijaltija. Reč je o porodici Vasić iz Male Plane koju čine blizanci Mika i Giba sa rdoiteljima Radom i Radetom, koji su već poznati javnosti.

Foto: Privatna arhiva

Otvorenost braka Radeta i Rade pokazuje činjenica da je Rada nekoliko puta uhvatila supruga u prevari. Tu situaciju ona je opširno opisala tokom snimanja profila za ''Zadrugu 2''.

Svaki muškarac ako pored svoje žene nema još jednu ženu, rezervnu, nije muškarac - rekao je Rade, ali se Rada brzo ubacila:

Foto: Pink.rs

Kad sam videla tu Žaklinu, rekla sam mu da se nešto mnogo gurka pored nje. Ja sam ih pratila i videla da ga ona čeka u brusu i u graćicama. Ja se povučem na stranu, oni se poljube. Onda sam ja tu ušla. Rekla "evo i mene pored tebe". Tu sam se ja ubacila i videla šampanjac i dve čaše. Ja prevrnula sto i vidim sve, on mi ne da da je tučem. Ponela sam sekirče, htela sam da je ubijem, ali on nije dao. Branio je nju, ali i mene da ne idem u zatvor - iskreno je izjavila Rada.

Gledaoci televizije Pink će sigurno uživati u anegdotama koje će ova porodica sigurno iznositi tokom svog boravka u impozantnom imanju ''Zadruge 2''.

Pročitajte više: OMAŽ VELIKOM KOZIMU MEDIČIJU: Željko Mitrović u Zadruzi podigao statuu svog idola, DVOSTRUKO VEĆU od one u Firenci! (VIDEO)

I.R.

#Giba Vasić

#Mika Vasić

#Rada Vasić

#Rade Vasić

'