AKTUELNO

Spreman je za početak rijalitija!

Rijaliti "Zadruga 2" počeo je večeras, a jedna od učesnica koja je privukla veliku pažnju zbog svog ulaska jeste Luna Đogani, koja je bila učesnica i prve sezone kada je započela romansu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: Instagram

Luna će od večeras ponovo biti zadrugarka, a pre nego što se uselila u velelepni grad nadomak Beograda, njen otac Gagi Đogani dao je izjavu za portal Pink.rs u kom je otkrio šta je poručio ćerki:

Spreman sam za Zadrugu, jedva čekam da krene. Ispratili smo juče Adama u karantin, večeras Luna i on ulaze zajedno i ne brinemo. Luna i Adam su odrasli zajedno, kao mali su bili nerazdvojni. Adam je uvek imao želju da uđe u rijaliti i Luna će mu mnogo značiti u Zadruzi, pogotovo što ona ima iskustvo. Sve se ovo brzo izdešavalo, Luna nije imala nameru da uđe ponovo u rijaliti, ali je to uradila zbog Adama. Ona i ja smo pričali o svemu i rekao sam joj da obrati pažnju šta radi - rekao je Gagi.

Foto: Pink.rs

Kako se Luna u prošloj sezoni ludo zaljubila, Gagija smo pitali da li misli da će joj se ponovo desiti ljubav:

Pa sad da li će biti ljubav kao u prvoj sezoni, to ne znam. Ona ljubav je bila prava, kao neka bajka. Ali sad Luna ne razmišlja o tome, ulazi rasterećena - iskren je bio Gagi.

Foto: Pink.rs

Da li će Luna i Adam opravdati njegova očekivanja ostaje da vidimo.

Autor: S. K./ N. V.

#Rijaliti Zadruga

'