AKTUELNO

Ovakvu Minu još niste upoznali!

Učesnica koja je ostavila veliki trag tokom prve sezone "Zadruge", Mina Vrbaški, ostvarila je čak dve ljubavne veze pred budnim okom kamera, a milionski auditorijum imao je priliku da vidi njenu i emotivnu stranu.

Atraktivna plavuša bila je spremna da se ponovo zaigra sa svojim cimerima, pa je tako odlučila da ponovo postane deo najpopularnijeg projekta koji će zasigurno oboriti sve rekorde gledanosti. Ona broji sitno do ulaska u "Zadrugu 2", a pred kamerom emisije "Premijera" je priznala šta će joj ovoga puta neizmerno faliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam šta će mi faliti, iskreno, navikla sam da se non - stop sređujem. To su tretmani za kosu, lice... Mislim da će Veliki šef biti mnogo... mislim da će da nam dozvoli mnogo više stvari nego prošli put - rekla je Vrbaški.

S obzirom na to da je u prethodnom rijalitiju imala dve turbulentne veze, sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom i manekenom Tomislavom Panićem, mnoge je zanimalo čime će nas Mina ovoga puta iznenaditi, a njen odgovor je rekao sve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da sam pokazala narodu da imam dečka već i da sam srećno zaljubljena i da me niko ne zanima - najavila je Mina.

Iako će velelepnu vilu deliti sa pojedinim bivšim zadrugarima uključujući i njenog bivšeg dečka Tomu, ona je unapred najavila da će konflikti nastati upravo sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, a premijernoj ekipi je otkrila i zbog čega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa, sigurno sa Subotićima, pošto su mi se već zamerili. Mislim, Bože moj. Oni su i sami rekli da žele da budu u centru pažnje. Ne žele da budu kao Kija i Sloba, ali da žele da vrte priču konstatno oko njih - istakla je Mina.

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'