AKTUELNO

Bio je miljenik mnogih pripadnica ženskog pola, a sada će one imati priliku da ga gledaju svakodnevno.

Još jedan učesnik "Zadruge 2", koji će svojom pojavom, šarmom i sjajnim vokalom prikovati gledaoce, naročito pripadnice nežnijeg pola, za male ekrane je Pinkova zvezda, Aleksa Savić.

On je pred ulazak u ovaj šou program, koji preti da sruši sve rekorde glednosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, za portal Pink.rs, otkrio šta od njega možemo očekivati, a odmah na početku razgovora istakao je da jako dobro poznaje svoju buduću cimerku, Lunu Đoigani.

Sa Lunom sam išao u isto odeljenje u srednjoj školi, za nju mislim sve najbolje, nadam se da ćemo se družiti - rekao je Aleksa.

Na žalost mnogih devojaka, ovaj srcelomac je u srećnoj vezi, a da li će neka zadrugarka uspeti da skrene njegove misli, saznaćemo već večeras.

Ja sam zauzet, imam devojku, dugu vezu od tri i po godine. Od mene možete očekivati dobro zezanje, dobar provod, sve zavisi od ekipe koja bude tamo - istakao je Savić.

On je naveo i da je veoma pozitivan, uvek raspoložen za dobar provod i zabavu, ali i da će odgovoriti svakome ko bude pokušao da ga vređa.

PROČITAJTE JOŠ: Dosta mu je svega: Sloba Radanović OTKRIO šta mu je najdragocenije, PA SVIMA PORUČIO SAMO JEDNO! (FOTO)

U suštini, ja nisam impulsivan, ali ne dozvoljavam da me drugi ljudi maltretiraju, verbalno. Ne volim da se svađam ali ako me neko bude dirao naravno da ću uzvratiti - završio je pevač.

Podsetimo, Aleksa je jedan od pedeset učesnika koji će se večeras useliti u impresivni imaginarijum nadomak Beograda, zato nemojte propustiti da ove noći od 21 čas budete uz televiziju Pink i pratite uživo početak "Zadruge 2".

R. L.

#Aleksa Savić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'