AKTUELNO

Ovo ga je iznenadilo?

Reper i jedan od učesnika prethodne sezone rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson je sa svojom grupom Kurotazija snimio novi singl pod nazivom "Ole". Dugo se pričalo o ovoj numeri, a sada je napokon ugledala svetlost dana, a broj pregleda na Jutjubu raste munjevitom brzinom.

Foto: Promo

Ovaj visokobudžetni spot kao što se moglo i pretpostaviti dominira sa puno mladih, seksepilnih devojaka, a melodija pesme je prepoznatiljivog, brzog ritma.

Bivši zadrugari oduševljeni su prezentacijom koju im je Kurtoazija priredila, pa su putem društvenih mreža podržali Đeksona i njegovu ekipu. Đekson je u okviru svog Instagram storija podelio priče onih koji su podelili njegovu pesmu, a jedno ime se posebno istaklo.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Naime, osim Ane Korać, Slobodana Radanovića, Sare Reljić, Marije Ane Smiljanić, Zorane Stefanov, Đeksonovu pesmu je putem Instagram priče podelila i njegova bivša devojka Andrijana Radonjić.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: BRZO SU SE POMIRILI SA RASKIDOM! Teodora otkrila detalje pucanja veze: Postalo je mučenje! (VIDEO)

Da podsetimo, njih dvoje okončali su svoju vezu i ostali u korektnim odnosima, a po svemu sudeći, Andrijana se raduje novom uspehu svog dečka.

D. B.

#Nemanja Đerić Đekson

'