AKTUELNO

Ne priznaje ništa osim pobede.

Starleta, pevačica i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević bila je jedna od učesnica šeste sezone "Farme", iz koje je, posle nekoliko meseci, izašla kao pobednica pobedivši drugoplasiranu Tamaru Đurić.

Foto: TvPink Printscreen

Atraktivna crnka se posle rijalitija posvetila svojoj muzičkoj karijeri, a potom otputovala u Majami gde se na neko vreme sklonila od očiju domaće javnosti. Ipak, posle duge medijske pauze, Stanija se vratila u Srbiju, a izgleda da su joj rijaliti programi, kao i domaća televizijska publika, veoma nedostajali, budući da je izrazila želju da iz "Zadruge 2", koja počinje za tačno dva dana, izađe kao pobednica.

- Armijo, hoćemo po duplu krunu? - upitala je svoje fanove Stanija koja je, očigledno, naumila da pomrsi konce zadrugarima i oteža im put ka pobedi.

Foto: Instagram

Uprkos tome što još uvek nema zvanične potvrde o određenom delu učesnika druge "Zadruge", Stanija je jasno i glasno otkrila svoje namere, a da li će milioni gledalaca Televizije Pink imati priliku da je gledaju u novom hiper-rijalitiju saznaćemo već u četvrtak, 6. septembra.

D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'