AKTUELNO

Iako je u početku bio protiv toga što je njegov sin u vezi sa devet godina starijom pevačicom, otac Harisa Berkovića se konačno pomirio sa Radom Manojlović.

Nakon višemesečne netrpeljivosti koju je gajio prema devojci svog sina, Mirsad Berković, otac folk pevača Harisa Berkovića, konačno se izvinio Radi Manojlović za sve ružne reči koje joj je uputio, pa je sada u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

Foto: YouTube screenshot

Rada i Mirsad su postali toliko dobri da Harisov otac, kad god boravi u srpskoj prestonici, vreme provodi u pevačicinom stanu na Vračaru.

- Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih reči koje joj je mesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Video je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu devojku - otkrio je izvor blizak paru i dodaje da je pomirenje "palo" nedelju dana pre Harisovog odlaska u Ameriku.

Foto: Pink.rs

- Rada se srela sa Mirsadom na snimanju i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snajki zbog neprijatnih situacija - kaže izvor i otkriva da su se, nakon što su izgladili odnose, svo troje uputili u Radin stan u kojem je Mirsad čak i prespavao.

Foto: YouTube screenshot

Iako nije želela da potvrdi da li je istina da je Harisov otac prespavao kod nje, pevačica je priznala da je u njihovom odnosu sve baš onako kako treba.

- Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude - bilo je sve što je rekla pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#pevač

#pevačica

'