AKTUELNO

Ni posle devet godina nije spremna za brak.

Poznata glumica Mirka Vasiljević je već devet godina u skladnoj vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima troje dece.

Iako su se ostvarili kao roditelji, Mirka i Vujadin još nisu spremni da svoju vezu krunišu brakom i stanu pred matičara, a šarmantna glumica je otkrila i zbog čega stari tako stoje.

Kada vidim kakvu organizaciju zahteva venčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što pre. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu - kaže glumica.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: NIKAD IZAZOVNIJA! Nataša Bekvalac u rekordnom roku SMRŠALA 10 kilograma (FOTO)

Mirka je istakla da kada se odluči za ovaj korak, da će to biti gala venčanje, jer je broj prijatelja koje bi pozvali da uveličaju njihovu proslavi veliki.

Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahteva lep prostor - kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvezda na venčanju kod porodice Karić zbog svog zanosnog izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa decom.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

'