AKTUELNO

Hit na koji se dugo čekalo.

Talentovanog Nemanju Đerić Đeksona su široke narodne mase imale priliku da upoznaju u rijalitiju "Zadruga", gde je pokazao sva svoja lica, ali i talente. Đekson je član je muzičke rep grupe "Kurtoazija" i krunisan je r'n'b kralj, koji se može pohvaliti mnoštvom hitova u kojima uživa pretežno mlađa publika.

Foto: Pink.rs

Iako je većina njegovih bivših cimera iz "Zadruge" odmah po izlasku iz rijalitija objavila nove pesme, on je čekao onu pravu - Đekson je, zajedno sa ostalim članovima "Kurtoazije", dugo i temeljno radio na svom novom, dugoočekivanom singlu "Ole", koji je svetlost dana ugledao danas.

Muzički stil ovog repera je i te kako prepoznatljiv javnosti -  u njegovim prethodnim spotovima dominiraju glamur i atraktivne devojke, brz ritam, a tako je bilo i ovoga puta.

Klinci su isfurali fazon "OLE challenge", slali mi more fotki na kojima imaju naš prepoznatljiv "OLE" pozdrav... Sad je izašao spot i kapiram da kreće "OLE" era - objasnio je Đekson.

Foto: Promo

Pročitajte još: OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Mina se naoštrila, pa poručila bivšim cimerima: Ko se zadnji smeje, NAJSLAĐE SE SMEJE! (FOTO)

Svoje uzbuđenje nije mogao da krije ni Kurtovitez, jedan od članova ove grupe, pa je za portal Pink.rs podelio impresije sa snimanja.

Posle skoro godinu dana odsustva u punom sastavu, napokon možemo da proslavimo pobedu jer imamo novi hit benger "OLE'"koji će biti prvi u nizu pesama koje smo pripremili da pretvorimo u video spotove.  Ujedno Djeksonov boravak u "Zadruzi" skoro 10 meseci je takođe jedna od pobeda koju proslavljamo, jer imamo dosta novih fanova koji su počeli da se kunu u Kurtoaziju. "OLE" - za koju smo danas izbacili spot je energična pesma u kojoj će se pre svega pronaći devojke koje nije briga za mišljenje drugih jer znaju da igraju u klubu, kafani ili gde god one požele, i da niko ne može da im zabrani da tu svoju veštinu pokažu javno pred svima. U spotu se pojavljuje dosta devojaka koje su svojom energijom, lepotom i veštinom doprinele da gledaoci mogu da osete delić energije koju želimo da im prenesemo našom novom pesmom - rekao je Kurtovitez.

Foto: Promo

Sudeći po prvim reakcijama, novi singl "Kurtoazije" preti da nadmaši uspeh svih prethodnih, a kako izgleda spot za njihov novi hit, koji je već osvojio korisnike Jutjuba gde pregledi rastu vrtoglavom brzinom, pogledajte u nastavku:

M. Đ. / D. B.

#Nemanja Đerić Đekson

'