AKTUELNO

Fanovi kažu da nikada nije lepše izgledala.

Titulu jedne od najpopularnijih pevačica sa domaće estrade nosi sigurno i Nataša Bekvalac. Za nju su prethodni meseci bili veoma stresni zbog razvoda sa suprugom Lukom Lazukićem, ali se ona briznom munje vratila na scenu i nastavila da uveseljava svoju publiku kako glasom, tako i stasom.

Foto: Instagram

Bez obzira na to što je prošla kroz dva porođaja i iza sebe ima dve ćerkice, na osnovu njene linije to se ne može zaključiti. Bekvalčeva izgleda kao devojčica, a ono što su svi njeni fanovi primetili jeste da je u rekordnom roku smršala i liniju dovela do savršenstva odmah po porođaju.

Kako se "šuška", Nataša je smršala više od 10 kilograma, što su mogli da vide fanovi tokom nastupa na jednom od prestoničkih splavova gde se pojavila u vro izazovnoj odevnoj kombinaciji - crvenoj kožnoj haljini i srebrnim sandalama.

Pročitajte još: ŽENI SE NAŠ POZNATI PEVAČ: Za KUMU odabrao Milicu Todorović, pa joj poslao poruku zbog koje je UMALO ZAPLAKALA! (FOTO)

Ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu fanovi su oduševljeni Natašinim izgledom, a komentari govore da je lepša nego ikad.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'