AKTUELNO

Najavljuje potpuni haos.

Jedna od učesnica koje će definitivno napraviti pravu pometnju u novoj sezoni najzahtevnijeg i najluksuznijeg rijalitija ikada "Zadruge", kako svojim izgledom tako i britkim jezikom, svakako je Dorotea Jovanović.

Publika je sa njom imala prilike da se upozna pre nekoliko noći u emisiji "Zadruga - Intervju", gde je gostovao Sloba Radanović.

Pevač je priznao da mlada zadrugarka izgleda odlično, a gledaoci su bili oduševljeni njenom lepotom ali i komentarima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Sada se Dorotea oglasila na Instagramu povodom mnogobrojnih navoda po medijima sa kim je bila i kakve je momke imala, pa je spomenula i svog psa kog je spojila sa omiljenim kućnim ljubimcem u Srbiji, psom Žutom.

Povezaće i mog psa Lea sa Žutom iz "Zadruge 1", pa će još i reći da je on odgovoran za štence koji će doći na svet - napisala je buduća zadrugarka.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TO RADI DOK MAMA NIJE TU: Rade Vasić flertovao pred suprugom u Magazinu IN sa OVOM BUDUĆOM ZADRUGARKOM! (FOTO)

Plavokosa lepotica očigledno nema dlake na jeziku, a da li će takva biti i kada se useli u impozantni imaginarijum, poznatiji kao "Zadruga 2", videćemo već od 6. septembra.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'