AKTUELNO

Navikla je uvek da bude prva.

Novu, 18. sezonu, autorske emisije "Magazin In" koju vodi Sanja Marinković obeležili su sigurni učesnici najimpresivnijeg rijalitija do sada "Zadruge 2".

Voditeljka je u ovom izdanju emisije ugostila modnu blogerku Lunu Đogani, pevača i muzičkog producenta Mirka Gavrića, šoumene Miku, Gibu, Radu, Radeta Vasića, pevačicu Suzanu Perović i sudiju u penziji Snežanu Ilić, koji će poneti počasnu titulu zadrugara.

Foto: RTV Pink

Budući da svako od njih preza od toga kako će okolina reagovati na njihovo učešće u rijalitiju, voditeljka je upitala Snežanu kako je njeno okruženje reagovalo na saznanje da ona ulazi u "Zadrugu 2", s obzirom na to da je ona iz potpuno drugačije sfere nego ostali učesnici.

Ja ne znam, nisam se viđala sa kolegama. Ja sam sada prvi sudija koji ulazi u "Zadrugu". Navikla sam da budem prva, imam hrabrosti. Biće onih koji će me voleti, podržavati, ali i onih koji neće. Ja sam spremna - rekla je Snežana i dodala da je jako ponosna što je deo ovog projekta.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: OVO JE STRAŠNO, ŠTO PRE NAĆI POČINIOCA! Bivši zadrugari VAN SEBE zbog onog što se desilo Dušici

Nova učesnica ovog rijaltija, Snažana, sigurna u sebe i sa velikom dozom odmerenosti je govorila na ovu temu, a šta se može očekivati od nje u ovom rijalitiju ostaje da saznamo 6. septembra u 21h na Televiziji Pink.

D. B.

#Snežana Ilić

'