AKTUELNO

Šesnaestogodišnja devojčica uspela je da oduševi žiri svojim pevanjem i učini da svi budu saglasni tokom komentarisanja.

Petnaesta po redu večeras se na sceni "Pinkovih zvezda" predstavila talentovana Indira Beriša koja je otpevala pesmu "Rijekom bez imena" Marije Šestić.

Foto: Printscreen

Ona je maestralno otpevala zahtevnu baladu, zbog čega ju je žiri nagradio najvišom ocenom, peticom.

Foto: Printscreen

Oduševljeni članovi žirija nisu štedeli komplimente na račun jedne od najmlađih takmičarki, a prva je sa komentarisanjem počela Dragana Mirković.

Foto: Printscreen Youtube

Svaka čast, Indira. Ja nemam reči, kakvo si ti zlato na sceni! Ništa više ne moram da kažem! - bilo je sve što je izjavila Dragana,

Foto: Printscreen

- Mislim da na neki treba način da ti bude satisfakcija da ja, kao neko ko je toliko godina na estradi. znam tvoje ime i prezime. To znači da imaš nešto jedinstveno, posebno, nešto što vredi pamtiti. Srećno ti bilo - rekla joj je Zorica Brunclik, a Bora Đorđević je rekao da je Indira za deset stolica, a ne za pet, koliko je dobila.

Foto: Printscreen

Komplimente nisu ni štedeli Šaban Šaulić i Maja Nikolić, a nakon što su je ishvalili, lepa i talentovana Indira je sa osmehom na licu napustila velelepnu Pinkovu scenu.

Autor: D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'