AKTUELNO

Ne obazire se na priče.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović gostovao je u emisiji ,,Zadruga, intervju", a voditelj Ognjen Nestorović iskoristio je priliku da sa njim porazgovara o mnogim pojedinostima koje su vezane za njegov život nakon što se zvanično razveo od svoje supruge Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

Iako je bilo mnogo spekulacija o tome koliko je teško podneo rastanak, Sloba je ovom prilikom otkrio kako se zaista oseća otkad je slobodan.

Taj neki period oko tog razvoda... bilo je teško i emotivno i svakakvih nekih stiaucija se tu izdogađalo. Ali, sa neke duge strane osetio sam neko olakšanje. Neka priča je dobila svoj epilog. Neku tačku na toj rečenici. Mislim da smo i Krisitna i ja osetli neko olakšanje. Posle svega ja njoj želim sve najlepše i uvek ću biti uz nju ako nešto zatreba - rekao je Sloba.

S obzirom na to da je Slobodan bio izložen raznoraznim stresnim situacijama tokom svog devetomesečnog boravka u Beloj kući, a gde je nakon loših postupaka doživeo i krah u braku, Ognjen ga je ukratko pitao da li je sve to vredelo sada kada je započeo novi život.

Foto: RTV Pink

Koliko god da je situacija negativna, ja gledam da izvučem nešto pozvitno. Za svakog od nas je ovo donelo nepšto poztivno. Bilo je dosta negativnih tih događaja i svađa i čarki i izgubljenih živaca, ali na kraju svako vodi svoj život. Ne znam ali je vredelo ili nije, ne bih znao da ti odgovorim - dodao je Radanović.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'