AKTUELNO

Devojka nestvarne lepote!

Za tačno sedam dana 6. septembra na programu televizije Pink počinje emitovanje druge sezone rijaliti programa koji je obuševio ceo region, ali i pomerio sve granice kada su tv formati u pitanju "Zadruga".

Foto: Pixabay/Pink.rs

Ogromno je interesovanje javnosti kada je reč o budući stanarima, a za sada je poznato da će u Belu kuću uskoro ući Luna Đogani, Nada Macura, Lepi Mića, Zorica Marković, Mirko Gavrić, Miljana Kulić, Bora Santana, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Dean Stejin, Stefan Ašanin, porodica Vasić, Olja Bajrami, Bojan Gaćeša i Nataša Moskva.

Foto: Promo

Najbrži portal u Srbiji - Pink.rs ovoga puta otkriva identitet još jednog budućeg zadrugara. U pitanju je devojka nestvarne lepote, a nema sumnje da će sve svojom lepotom ostaviti bez daha.

Foto: Pink.rs

Buduća zadrugarka je dizajnerka Dorotea Jovanović, koja će zasigurno svojom lepotom oduševiti sve pripadnike muškog pola, kako kada su u pitanju gledaoci, tako i njeni budući cimeri. Doroteu je podržao i nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Janjuš je napisao Dorotei: "Nemoj da me varaš tamo", na šta mu je ova buduća zadrugarka odgovorila sa nekoliko smajlija.

Takođe u toku svog gostovanja u emisiji "Zadruga, narod pita" pre nekoliko dana Zorica Marković i Lepi Mića najverovatnije su mislili upravo na Doroteu, kada su rekli da u rijaliti program ulazi prelepa devojka čije ime počinje na slovo "D", koja će napraviti potpuni haos u "Zadruzi" i da će za njom svi muškarci poludeti.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: OSTALO JE SAMO SEDAM DANA DO POČETKA NAJIMPRESIVNIJEG PROJEKTA: Željko Mitrović otkrio šta gledaoce očekuje na spektakularnoj ceremoniji otvaranja "ZADRUGE 2"!

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'