AKTUELNO

Ostao kivan na njega.

Milan Milošević bio je sinoćni gost u autorskoj emisiji voditeljke Rade Radenović "Rada sam". Nezaobilazna tema su bili i glavni akteri ljubavnog trougla, među kojima je glavu preokupaciju kod novinara zauzeo Sloba Radanović .

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Milan je po izlasku iz rijalitija "Zadruga" saznao mnogo što šta o Slobi i njegovo mišljenje se o pevaču promenilu i to u negativnom smeru, a tokom emisije je voditeljki otkrio i zbog čega je formirao takvu sliku o pevaču.

Blokirao sam ga na svim mrežama. Čovek i dalje priča laži, pokušavajući sebe da opere. Konkretno, dao sam izjavu za jedan tabloid... Pitala me novinarka šta su spremili, ja sam rekao da mi se javila jedna žena, tvrdeći da je Slobodan njenogj ćerki napravio sina i da se ona porodila kada je on ušao u rijaliti. Ja sam tražio tu argurmente i dokaze, kako bi uradio pravu priču. Međutim, ta žena je rekla da ne sme za sada da iznosi sve detalje, jer njena ćerka ne želi da gradi popularnost na osnovu te priče. Međutim, Slobodan je mene optužio da sam ja to izmislio. Da bi se ta žena javila i dala priču za jedan list i čak je dala fotografije... - otkrio je Milan.

Foto: RTV Pink

Milan je takođe istakao da samo glavni akteri ove priče znaju šta je prava istina i da on ne želi da produbljuje ovu priču.

Pročitajte još: ČOVEK JE NAJVIŠE LAGAO! Milan BEZ OKLEVANJA OSUDIO Slobu, a potom prokomentarisao Lunu! (VIDEO)

Milan je do detalja ispričao šta sve misli o bivšim cimerima, ali i otkrio da se najviše zamerio Slobi, a u narednom video-snimku pogledajte o čemu se radi.

D. B.

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'