AKTUELNO

Pokazao se kao pravi šoumen.

Voditeljka Rada Radenović je u svojoj autorskoj emisiji "Rada sam" ugostila učesnike koji su definitivno svojim postupcima obeležili "Zadrugu", a radi se o novinaru Milanu Miloševiću i pevaču Bori Santani, velikom šoumenu.

Foto: Pink.rs

Njih dvojica su večeras gosti lepe voditeljke kako bi pričali o svom privatnom životu posle "Zadruge" i osvrnuli se na najzanimljivija dešavanja iz prve sezone rijalitija koji je pomerio sve granice ovog formata.

Da podsetimo, Bora je tokom prethodnog rijalitija ušao u kratkotrajnu romansu sa Macom Diskrecijom, sa kojom se i verio, ali se harmonija i razumevanje među njima nisu dugo zadržali, pa su ubrzo raskinuli svoju veridbu.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Pixabay

Budući da se o "Zadruzi 2", koja počinje 6. septembra, uveliko priča, ono što posebno intrigira javnost jeste ko će biti deo ovog spektakularnog rijaliti programa, o čemu je bilo reči i u Radinoj emisiji.

Pored Lune Đogani, Mirka Gavrića, Nataše Moskve, Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića, Miljane Kulić, Bojana Gaćeše, Deana Stejina, blizanaca Mike i Gibe sa roditeljima Radom i Radetom Vasić i Nade Macure, u "Zadrugu 2" će ući i Bora Santana, koji nikako nije mogao da odoli ovom izazovu i luksuzu koji se krije u gradiću nadomak Beograda, što je potvrdio i u večerašnjoj epizodi emisije "Rada sam".

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Ona već ima ARMIJU OBOŽAVALACA! NADA MACURA ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Kako će se Bora ponašati u ovom rijalitiju, da li će imati neku strategiju kojom će se voditi, da li će se zaljubiti i čime će se voditi, ostaje da vidimo, a kakvi su mu planovi sada saznaćemo već večeras, zato ostanite uz televiziju Pink, emisiju "Rada sam" i portal Pink.rs.

D. B.

#Bora Santana

#Milan Milošević

#Rada Radenović

#Zadruga 2

'