AKTUELNO

Nije mogla da se smiri dok je pričala o ovome.

Bivša zadrugarka Zorica Marković pre samo nekoliko dana bila je gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ono što se te noći dogodilo šokiralo je javnost i mnoge ostavilo bez teksta.

Budući da će producent i popularni pevač Mirko Gavrić postati novi učesnik najluskuznijeg i najpopularnijeg projekta, voditelj Ognjen Nestorović najavio je da će se i on uključiti u uživo emisiju, a onda je nastala opšta pometnja. Mirko je počeo da iznosi šokantne činjenice o Zorici, nakon čega je u studiju na trenutak nastao muk.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mom ocu se svojevremeno dizao na nju, ali o tome ćemo kasnije. Zato ću ja Zorici i da objasnim zašto se mi poznajemo 20 i više godina. Dok sam ja jeo kolače koje mi je Zorica kupila, moj tata je kvalitetno pr*ao, mada je posle rekao da to nije bilo toliko kvalitetno jer se gospođa Marković i nije najbolje pokazala - rekao je Mirko.

Zorica nije mogla da veruje da takve morbidne izjave sluša o sebi, ali je odlučila da ništa ne komentariše. Međutim, novinari sa portala Pink.rs kontaktirali su pevačicu kada su se smirile strasti, a ona je bez dlake na jeziku ispričala svoju stranu priče.

Foto: Pink.rs

Ja ne znam o čemu se ovde radi, ja sam čoveka videla jednom u životu i to na snimanju jednog novogodišnjeg programa. Ma, neću da pričam o njemu ni da mu dajem prostora, nemam reči za njega. Ko je, bre, on? Neka ide i neka pravi od sebe rijaliti igrača i neka radi šta hoće, ima pravo, samo neka sj*še s mene. Veruj mi, stomak me boli od smeha, kakve gluposti, ne mogu da učestvujem u tome! Šta da pričam o čoveku koji... Ne razumem, ko je on uopše, stvarno. Još kaže da ja krijem da imam sina Dejana, pa ceo svet zna da imam sina i da je oženjen, ni to ne razumem! Oni su išli u Arilje, ispitivali babe i dede tamo, zovu me ljudi i smeju se. Za njega su već pričali i da je gej i ovakav i onakav, ali ja nisam imala razloga da pričam o tome. Moji najveći prijatelji su gejevi, tako da tu ne vidim ništa loše, ali ja ne znam šta čovek hoće?! Imaće posla sa mojim advokatom, to mu ne gine, tako da neću više ništa da pričam i ovo je poslednji put. Ja sam navikla na ovakve stvari, nije ovo najgore što mi se desilo, meni samo nije jasno da mrtvog oca pominje pred milionskim auditorijumom i u tom kontekstu. To je morbidno. Ali, dobro, njegov problem. Dobio je popularnost preko mojih leđa, eto, neka ide neka bije svoju bitku i to je to. Meni moje etikete dobro stoje. I da, moraće da dokumentuje sve što je rekao i za kolače i za te bljuvotine, odgovaraće za sve laži, a njegovom ocu neka je laka zemlja i neka počiva u miru - rekla je Zorica.

K.Ristić

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'